Leakage of 1. hydraulic line
1. The quality of hydraulic pipeline is not up to standard
The quality of the hydraulic pipeline is not up to standard, the pressure bearing capacity is low, and the use time is short, and oil leakage is prone to occur. For iron oil pipes, the uneven thickness of the pipe wall reduces the bearing capacity of the oil pipe; for hoses, the rubber quality Poor, insufficient wire tension, uneven weaving, and insufficient bearing capacity. Solution: select high-quality large companies to produce tubing.
2. The installation or fixing of the pipeline does not meet the requirements. Many technicians do not consider whether the length, angle, and thread of the pipeline are appropriate when designing, and force the installation configuration, which causes the pipeline to deform, generates installation stress, reduces the service life, and causes oil leakage. Solution: Reduce the length, angle and number of bends of the pipeline, and fix the pipeline.
3. The O-ring at the pipeline connection is aging or worn. The O-ring is to seal the pipeline connection. If it is used for a long time, the O-ring will age and cannot play its due sealing role. Solution: Replace the new O-ring.
Oil leakage of 2. hydraulic cylinder
1、315吨液压机液压缸密封件装配时,往往要经过螺纹、花键、键槽与锐边等位置,稍不注意容易造成密封唇部漏油现象的发生,解决方法:拆开重新装密封件;
2. When the hydraulic cylinder of the hydraulic press is assembled, the end cover is biased, and the piston rod and the cylinder are not concentric, which makes it difficult for the piston rod to extend and accelerates the wear of the seal. Solution: can be disassembled inspection, re-assembly;
3. The seals of the hydraulic cylinder are aging or worn seriously, resulting in oil leakage when the hydraulic cylinder is pressurized. Solution: Disassemble the hydraulic cylinder and replace the new seal.

3. hydraulic valve block leaks oil
1. There is a problem with the quality of the valve block. There are blisters, which cause oil leakage. The solution: check the oil leakage valve block to see if it has maintenance value, otherwise replace it directly with a new one;
2. The valve block is not installed properly, resulting in oil leakage at the connection. It should be removed and reinstalled;
3. The valve block seal is aging or damaged, causing oil leakage. The solution: remove the valve block, replace the new seal, and reinstall it.
Oil leakage of 4. hydraulic pump
1. If there is a problem with the quality of the hydraulic pump seal or the oil leakage caused by aging, it should be disassembled and replaced with a new seal;
2. The external oil pipe of the hydraulic pump is loose, the pipe joint is damaged, the O-ring is aging or cracks are produced. The solution: after disassembling, replace the new O-ring and reinstall it;
3. The internal components of the hydraulic pump are aging or severely worn, causing oil leakage. The solution: directly replace the new hydraulic pump.
The oil leakage of the 315-ton hydraulic press is the oil leakage of the hydraulic system. You can check and repair the hydraulic pipeline, hydraulic valve block, hydraulic pump, hydraulic cylinder and other parts to find the specific reason and solve it.
GEO-CANARY-86EA1707